Voor verkopers

Heb je overbodige spullen, wil je ze verkopen en er geld mee verdienen zonder veel gedoe? Dat kan! Alle spullen zijn mogelijk, mits ze schoon, compleet en acceptabel zijn voor verkoop. Machines en elektronica moeten 100% werken. Je kunt je spullen op drie manieren verkopen bij Mijn Eigen Marktplaats.

Doos spullen

1. Losse verkoop

Jij levert de spullen. Indien nodig halen wij jouw grote goederen tegen een geringe vergoeding op. In overleg bepalen we de waarde. Je kunt al goederen inleveren vanaf € 10,00. Van goederen met een waarde van € 25,00 of meer maken wij een foto en plaatsen deze op onze site. We voorzien de goederen van een barcode, zodat we weten van wie die goederen zijn en wat de verkoopprijs is. Hierna krijgen ze een plek in onze mooie winkel. Zodra het artikel verkocht is, ontvang je van ons automatisch bericht en een paar dagen later staat het geld op je rekening. Probeer het uit en kijk hoe makkelijk het werkt. Let op; je kunt alleen goederen inbrengen en weer ophalen met een geldig legitimatiebewijs.

Indien de goederen binnen 3 maanden worden verkocht met een waarde tussen de € 10,00 en € 500,00 ontvang je 60% van de opbrengst. Bij een waarde van € 500,00 tot € 1.000,00 ontvang je 70% van de opbrengst en boven de € 1.000,00 zelfs 75% van de opbrengst. Als de goederen niet binnen 3 maanden worden verkocht betaal je 10% van de eerst afgesproken prijs en mag je de goederen terug nemen. Laat je de goederen staan dan hoef je niet de 10% te betalen, maar worden de goederen ons eigendom. Voor de kleinere waardevolle goederen hebben wij een mooie afgesloten vitrinekast in de balie. Ook is de winkel voorzien van camerabewaking. 

Stelling

 
   2. Stelling huren

Je kunt een stelling per week of langer huren. Hierin plaats je jouw spullen zoals je zelf wilt en jij bepaalt de verkoopprijs. Bij de huur inbegrepen ontvang je van ons 48 barcode stickers, waarop je zelf je verkoopprijs en productomschrijving kunt noteren. Stickers kunnen worden bijgekocht. Wij weten bij de kassa aan de hand van de barcode van wie het artikel is. Wij zorgen voor de verkoop, je hoeft er dus niet bij te staan. Je kunt tijdens deze week zo vaak als je wilt je stelling aanvullen. Alle opbrengsten zijn voor jou. Elke keer ontvang je automatisch een e-mailbericht als er een artikel van jou is verkocht. Let op; je kunt alleen goederen inbrengen en weer ophalen met een geldig legitimatiebewijs.

Een stelling bestaat uit 5 planken van 1 meter breed, 40 cm diep en 2 meter hoog. Op deze stelling kan je de spullen geheel naar je eigen wens etaleren. De huurprijs voor deze stelling bedraagt € 20,00 per week en € 70,00 per 4 weken. De huur kan elk dag van de week ingaan, behalve op zondag dan zijn wij gesloten. Uitbetaling van jouw geld vindt 1 keer per week plaats. De winkel is voorzien van camerabewaking. 

 

Kraam huren

3. Kraam huren

Je kunt een kraam per week of langer huren. Hierin plaats je jouw spullen zoals je zelf wilt en jij bepaalt de verkoopprijs. Bij de huur inbegrepen ontvang je van ons 48 barcode stickers, waarop je zelf je verkoopprijs en productomschrijving kunt noteren. Stickers kunnen worden bijgekocht. Wij weten bij de kassa aan de hand van de barcode van wie het artikel is. Wij zorgen voor de verkoop, je hoeft er dus niet bij te staan. Je kunt tijdens deze week zo vaak als je wilt je kraam aanvullen. Alle opbrengsten zijn voor jou. Elke keer ontvang je automatisch een e-mailbericht als er een artikel van jou is verkocht. Let op; je kunt alleen goederen inbrengen en weer ophalen met een geldig legitimatiebewijs.

Een kraam is 1 meter 80 hoog. Hij bestaat uit 2 legborden van 1 meter breed en 75 cm diep en 3 planken van 1 meter breed en 40 cm diep. Het is mogelijk om de legborden en planken te demonteren zodat er ruimte vrijkomt om kleding op te hangen. Kledinghangers zijn gratis te verkrijgen bij de balie, maar blijven ons eigendom. De huurprijs voor deze kraam bedraagt € 25,00 per week of € 90,00 per 4 weken. De huurpijs van een etalagekraam bedraagt altijd € 30,00 per week. De huur kan elk dag van de week ingaan, behalve op zondag dan zijn wij gesloten. Uitbetaling van jouw geld vindt 1 keer per week plaats. De winkel is voorzien van camerabewaking.

Proberen? Registreer je vandaag nog!